Στις 4 Ιουλίου 2023, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Αυλώνας, ο Π. Αρμάος θα παρουσιάσει μουσικές και τραγούδια από αγαπημένες του μουσικές παραδόσεις (Ελληνική, Πακιστανική, δυτική κλασική κ.ά.), παρέα με τον Μανώλη Χριστοδούλου στο κανονάκι και την Δέσποινα Σπανού στο τσέλο.

Ο Πτολεμαίος Αρμάος (γενν. Αθήνα 1993) είναι μουσικός με έδρα την Αθήνα και την Κολωνία. Έχει σπουδάσει κλασική κιθάρα και μουσική δωματίου. Συνθέτει και διασκευάζει έργα για κιθάρα και ευρύτερα μουσικά σύνολα, παίζει διάφορα παραδοσιακά όργανα και ασχολείται με το τραγούδι. Οι μουσικές του συνθέσεις συνδυάζουν διαφορετικά είδη: ροκ, πειραματική, ηλεκτρονική, ποπ, κλασική και παραδοσιακή μουσική με αξιοποίηση ποικίλων μουσικών οργάνων. 

Οι μουσικοί πειραματισμοί του τον έχουν ταξιδέψει σε πολλές χώρες εντός και εκτός Ευρώπης ως σολίστ κιθάρας και με διάφορα μουσικά σχήματα και συνεργάτες, όπως το Armaos Rastani duo (Έθνικ με παραδοσιακά στοιχεία του Ιράν, της Ελλάδας και της λατινικής Αμερικής) και το Cologne Guitar Quartet, ένα σύνολο από τέσσερεις κιθαρίστες που καταπιάνεται με πολλά είδη μουσικής, από παλαιά και σύγχρονη κλασική μέχρι progressive rock. Η πιο πρόσφατη δουλειά του είναι η διασκευή και εκτέλεση γνωστών τραγουδιών του Θανάση Παπακωνσταντίνου.