Από χθες, βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη κινητοποίηση να φθάσουν στις φυλακές νέων Αυλώνα μία σειρά από χρήσιμα είδη και προϊόντα που εξασφάλισε το 9ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο ως χορηγίες προς τους νεαρούς κρατούμενους του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου και προσωπικά η Διευθύντριά του, Καθηγήτρια κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη Μαλλίδη εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στην κ. Ιουλία Τσέτη, Πρόεδρο και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Πρόεδρο United Nations GLOBAL COMPACT NETWORK. HELLAS, Γ.Γ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, καθώς και στην δημοσιογράφο του CNN Greece κ. Νατάσσα Σπαγαδώρου και στην κ. Ροζελίτα Φραγκουδάκη, Αν. Καθηγήτρια του Merrimack College της Μασαχουσέτης.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στις εταιρείες PAPOUTSANIS SA και Oriflame Greece και προσωπικά στην κ. Βαλεντίνη Κυριακίδου καθώς και στην κ. Νένα Χάμουζα. Ευχαριστίες απευθύνονται και στη διοίκηση της Tottis Quality και προσωπικά στον κ. Γιώργο Λουράκη. Από καρδιάς οι ευχαριστίες κατατίθενται προς τον κ. Νικόλαο Πρόκο και την εταιρεία Πρόκος, καθώς και στις εκδόσεις Πεδίο και Ελληνικά Γράμματα για την αμέριστη υποστήριξη. Τέλος ευχαριστίες απευθύνονται προς τον διευθυντή του Ειδικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα κ. Αντώνη Τσουρέκη για την υποδειγματική συνεργασία του με το πρόγραμμα.