Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα που θα ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς να μην ξεχάσουν να ετοιμάσουν την Δήλωση Υγείας. Επίσης, θα πρέπει να προσέλθουν πολύ έγκαιρα στο λιμάνι του Πειραιά (μία ώρα πριν τουλάχιστον) και να έχουν ενημερωθεί για τα μέτρα που ισχύουν για ταξίδι με πλοίο, τα οποία και έχουν αποσταλεί με εσωτερική αλληλογραφία και είναι δημοσιευμένα στον τύπο.

Επιπλέον, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν ΟΛΟΙ (συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού) συμπληρωμένη την ηλεκτρονική δήλωση υγείας, την οποία μπορούν να βρουν εδώ:

https://www.bluestarferries.com/el-gr/news/2021/metakiniseis-me-ploia-apo-ti-deftera-05-07-21

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την ακτοπλοϊκή μετάβαση ΠΡΟΣ το νησί, δεν ισχύει το self test. Δεν επιτρέπεται η επιβίβαση στο πλοίο!

Οι ανήλικοι από δώδεκα (12) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου.

 

Απαιτείται να έχετε μαζί σας συμπληρωμένο το συνημμένο έγγραφο που υπάρχει στο τέλος της ανακοίνωσης!!

 

Το Flying Cat αναχωρεί ανάμεσα από την Πύλη 8 και Πύλη 9.

*Εάν έλθετε με ταξί, μπορεί να σας βάλει από την Πύλη 9, ως πιο βολικό σημείο.

*Δίπλα στο γκισέ, υπάρχει κιόσκι για νερό, καφέ κλπ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, https://summerschool.ac.uoi.gr/  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ. Τις ημέρες του προγράμματος, όλη η ενημέρωση θα προωθείται στην ιστοσελίδα και όχι ατομικά στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!