Από την Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Δ.Θ.Π. ανακοινώνονται τα εξής:

Λόγω της υψηλής τουριστικής κίνησης στη Σύρο, αλλά και του πολύ αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το θερινό μας πρόγραμμα, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων για τους συνοδούς, παρά μόνον για τους εγγεγραμμένους φοιτητές μας.

Επίσης, απευθύνεται η παράκληση για αποφυγή κρατήσεων μονόκλινων δωματίων στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η ομάδα («Ολύμπια», Φοίνικας), διότι αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεσμεύονται δωμάτια και δεν θα υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα δεκάδες φοιτητές που αποκλείονται λόγω περιορισμένων ξενοδοχειακών κλινών στο νησί, ειδικά αυτή την περίοδο.

Στόχος μας είναι να επιτύχει ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα, υψηλών προδιαγραφών. Θεωρούμε δεδομένο ότι όλοι οι φοιτητές μας θα επιδείξουν τη δέουσα ευαισθησία, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και άλλοι συμφοιτητές τους.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων που εκκρεμούν είναι εκατοντάδες και είναι κρίμα να αποκλειστούν από το πρόγραμμα νέες και νέοι με πολύ σημαντικά προσόντα, που επιθυμούν σφοδρά να το παρακολουθήσουν.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις