Η εταιρεία Blue Star Ferries παρέχει έκπτωση 30% στη μετακίνηση 120 ατόμων, σε Οικονομική Θέση ή Αριθμημένο Κάθισμα, από Πειραιά προς Καστελόριζο με επιστροφή το διάστημα από 05- 20/07/2022, στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου στο Καστελλόριζο.

Η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή είναι η έγκαιρη αποστολή ονομαστικής, αλφαβητικής λίστας με τους δικαιούχους της έκπτωσης στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας.

Οι εγγεγραμμένες/οι συμμετέχουσες/συμμετέχοντες στο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο, καθώς και οι εισηγήτριες/εισηγητές, που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης έκπτωσης, θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 25 Ιουνίου το αργότερο στο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Δ.Θ.Π. κ. Κάρεν Χαναγκιάν, karenchanagian@gmail.com, ώστε η ονομαστική λίστα να αποσταλεί έγκαιρα στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας. Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, δεν θα είναι δυνατή η χρήση της έκπτωσης για την ακτοπλοϊκή μετάβαση.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν έγκαιρα, τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρησή τους, με το λιμενικό γραφείο στον Πειραιά, GIOVANTI, τηλ. 210 4119171 ή με το λιμενικό γραφείο στο Καστελόριζο, PAPOUTSIS TRAVEL, τηλ. 22460 70630 και να αναφέρουν ότι η μετάβασή τους αφορά στο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο. Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου δεν θα είναι δυνατή η παροχή της έκπτωσης. Τυχόν ακυρώσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται βάσει της Εμπορικής Πολιτικής της Εταιρείας.

Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν καμπίνα, θα πρέπει να επισπεύσουν την κράτηση, λόγω περιορισμένου αριθμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρόγραμμα παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τη διευκόλυνση της μετάβασης στο ακριτικό Καστελλόριζο. Η μετάβαση του κάθε συμμετέχοντα γίνεται με ευθύνη του ίδιου. Οι συμμετέχοντες καλούνται να ενημερώνονται τακτικά από την ιστοσελίδα του προγράμματος, δεδομένου ότι δεν γίνονται ατομικές ειδοποιήσεις.

Για την ακτοπλοϊκή μετάβαση Ρόδος – Καστελλόριζο, Καστελλόριζο – Ρόδος, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.